Qui som?

FCAB
aka Festival de Cinema Anarquista de Barcelona es una assemblea que va sorgir ara fa 9 anys per a promoure la cultura i les idees antiautoritàries i/o anarquistes desde un format audiovisual.

Mmmm... ha quedat molt serio tot plegat.

També pot ser que sigui un dels festivals de cine mes cutres dels pastissos catalans, juntament amb el festival de cinema kurd. Imagina! Ja ni imprimim el programa del festival a Còpia i Difón des de que es van professionalitzar, ho fem a caseta.
Aquest any vam pensar en fer-ho a la Cinetika, però no ens deixen entrar. A KM millor ni pensar-ho... així que tornem als inicis.
Penseu que som tant cutres que tenim un domini daquests raros, .cf o algo així.


FCAB
aka Festival de Cinema Anarquista de Barcelona es una asamblea que surgió hace ya 9 años para promover la cultura y las ideas antiautoritarias y/o anarquistas desde un formato audiovisual.

Mmmm… ha quedado todo muy serio.

También puede que sea unos de los festivales de cine mas cutres dels pastissos catalans, junto al festival de cinema kurdo. Imagina! Ya ni imprimimos el programa del festival en Copia i Difón desde que se profesionalizaron, lo hacemos en casita.
Este año pensamos en hacerlo en la Cinetika, pero no nos dejan entrar. En KM mejor ni pensarlo… así que volvemos a los inicios.
Pensad que somos tan cutres que tenemos un dominio de esos raros .cf o algo así.